[ X ]
Victor Ciobanu: Este doar o mică familie care vine să spargă actuala guvernare
10 Octombrie

Partidul Popular Creștin Democrat (PPCD) și-a lansat astăzi oficial candidații pentru alegerile parlamentare din 30 noiembrie curent. Lansarea candidaților a fost făcută în cadrul unei conferințe de presă, transmite CURENTUL.

Victor Ciobanu, președintele PPCD, a declarat că echipa PPCD s-a format circa 15 ani în sînul familiei creștin-democrate din Republica Moldova. “Este doar o mică familie care vine să spargă actuala guvernare”, a punctat Ciobanu.

Președintele PPCD a spus că liderul creștin-democraților este Iurie Roșca și merg cu el în fruntea listei. “Planul Roșca reprezintă temelia viitoarei guvernări. Planul Roșca presupune curmarea fărădelegilor, promovarea adevărului, lupta cu corupția, creștinismul și patriotismul economic”, a adăugat Ciobanu.

La rîndul său, Iurie Roșca a declarat că PPCD este partidul care a luat mereu atitudine la toate nedreptățile. “Am făcut rapoarte în engleză către toate autoritățile pentru a demonstra că în RM nu există justiție corectă, economie de piață liberă, că bugetul se cheltuiască ilegal etc.”, a menționat el.

Roșca a spus că planul implică două compartimente: diagnosticarea problemelor sociale și tratamentul pentru RM.

Potrivit planului propus de PPCD, R. Moldova trebuie să aibă parteneriate și cu Federația Rusă, și cu Uniunea Europeană.

Creștin-democrații vor merge în alegeri cu simbolul “spada”, ce înseamnă curaj, putere, bunăstare, determinare, dar și sub culoarea kaki, aceasta simbolizînd disciplină, onoare, hotărîre și răspundere.

Kristina Gurez

Inapoi la arhiva noutaților