[ X ]
[ X ]
[ X ]
Vicepreşedintele PLDM: Dorim să fim auziţi, iar colegii din Alianţă să comunice cu noi
22 Octombrie

După plecarea de la ședința Parlamentului, Fracțiunea parlamentară a Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM) a venit cu unele precizări pentru presă.

Deputatul liberal-democrat Vadim Pistrinciuc a declarat că, PLDM va vota neapărat aceste Acorduri de finanțare dintre R.Moldova și România, însă insistă ca acestea să fie transferate pe săptămîna viitoare.

”Le vom vota, chiar le vom propune săptămîna viitoare, atunci cînd vine și domnul  Prim-ministru, și probabil, tot atunci, vor fi introduse și unele rectificări la buget”, a precizat el.

Totodată, Pistrinciuc s-a arătat nedumerit de faptul că, deși este un Acord al coaliției, solicitarea PLDM nu a fost susținută.

”Este foarte important să fie discutate și anumite chestiuni politice, de aceea, și am solicitat această pauză, este dreptul nostru. Vă rog foarte mult să nu fie interpretat, este dreptul nostru să clarificăm unele întrebări în coaliție. Vom vota aceste Acorduri, însă dorim să fim auziți, iar colegii din Alianță să comunice cu noi, decît dacă nu ar avea alți parteneri”, a conchis Pistrinciuc.

Andriana Cheptine 

Inapoi la arhiva noutaților