[ X ]
[ X ]
[ X ]
Vicepreşedinte PPDA: Unele persoane vor fi excluse din partid
17 August

Membrii de vîrf ai Partidului politic „Platforma Demnitate și Adevăr” (PPDA) au anunțat că în interiorul formațiunii sînt mai multe persoane care încearcă să dezbine formaţiunea, însă ele au fost identificate și în scurt timp vor fi taxate cum o merită. Anunțul a fost făcut astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, transmite CURENTUL.

Vicepreședintele PPDA, Liviu Vovc a declarat că unele persoane din partid servesc regimul de guvernare.

„Noi am identificat deja unele persoane și la următoarea ședință a biroului vor fi excluse din partid. Cu ajutorul lor, se dorește distrugerea lui Andrei Năstase – mediatic, dat fiind intenția de a candida la șefia satului. Cît despre grupul în frunte cu dl Nicolae Gîrbu, care au anunțat recent părăsirea partidului, ei știau că urmau să fie excluși din partid, dat fiind lipsa de activism, dar și alte cazuri”, a precizat el.

Totodată, Liviu Vovc a menționat că „PPDA este unit, iar data de 30 octombrie este una importantă, în care va fi scoasă prima cărămidă de la baza sistemului oligarhic din RM”.

La rîndul său, Președintele organizației PPDA din sectorul Botanica, Sergiu Cibotăreanu a afirmat că „PPDA este un partid curat, demn, dar și care luptă pentru drepturile cetățenilor”.

„Toate atacurile care se fac pe interiorul partidului au scopul de a-l lovi direct pe Andrei Năstase. PPDA crește în popularitate, de aceea manipulările și atacurile sînt tot mai dese. Rămînem pe poziții ferme, ca țara să aibă un viitor, iar cetățenii să aibă dreptul la o viața decentă”, a mai adăugat Cibotăreanu.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților