[ X ]
[ X ]
[ X ]
Veaceslav Ioniţă pleacă la Bruxelles. Ce va face acolo!
21 Ianuarie

Președintele Comisiei economie, buget și finanțe, Veaceslav Ioniță, va participa la Reuniunea Comitetului pentru integrare economică, aproximare și convergență juridică cu politicile UE al Adunării Parlamentare EURONEST.

După cum transmite CURENTUL, reuniunea va avea loc la Bruxelles, la Parlamentul European, pe data de 22 ianuarie 2014.

În cadrul reuniunii vor fi discutate aspecte legate de cooperarea dintre UE și statele din cadrul Parteneriatului Estic în domeniul infrastructurii, inclusiv implementarea proiectelor în domeniile transportului aerian, terestru și feroviar. Co-raportorii Pawel Zalewski, Mher Shahgeldyan și Karen Chshmaritian vor prezenta un raport la acest subiect.

Pe agenda discuțiilor mai figurează subiecte referitoare la impactul instituirii Zonei de Liber Schimb Aprofundat și Cuprinzător, avantajele oferite statelor din cadrul Parteneriatului Estic, cooperarea în domeniul vamal între UE și țările din cadrul Parteneriatului Estic.

Curetntul precitează că Veaceslav Ioniță este co-președinte al Comitetului pentru integrare economică, aproximare și convergență juridică cu politicile UE al Adunării Parlamentare EURONEST.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților