[ X ]
[ X ]
[ X ]
Valeriu Streleţ: Trebuie să recunoaștem că am comis și erori și suntem deciși să le corectăm
12 Februarie

Astăzi este un important test de rezistenţă. Avem nevoie de sinceritate în relaţiile cu partenerii de guvernare, atât cei care au semnat, cât şi cei care vor susţine viitorul Guvern. Declaraţia a fost făcută de vicepreşedintele fracţiunii a Partidului Liberal Democrat din Moldova, Valeriu Streleţ, transmite CURENTUL.

„Suntem la un început de sezon parlamentar, care întruneşte suficiente criterii pentru a decide soarta Republicii Moldova. Avem nevoie de sinceritate şi eficienţă în relaţie cu cetăţenii noştri. Trebuie să le spunem că am făcut şi facem tot ce ne este în puteri. Astăzi este un important test de rezistenţă. Avem nevoie de sinceritate în relaţiile cu partenerii de guvernare, atât cei care au semnat, cât şi cei care vor susţine viitorul Guvern”, a declarat acesta.

Potrivit politicianului, există forțe interne, dar și externe care vor încerca să destabilizeze situația și vor blama orice reformă care va apropia R. Moldova de Uniunea Europeană.

„Ne aflăm într-o perioadă decisivă. Cuvintele de ordine de care trebuie să ne ghidăm noi sunt: implicare, eficiență și fermitate. Avem nevoie de încrederea cetățenilor noștri pentru a le garanta un trai mai bun. Trebuie să le spunem oamenilor că vom face tot pentru a asigura un trai decent. Trebuie să recunoaștem că am comis și erori și suntem deciși să le corectăm. Trebuie să urmărim cu fermitate cursul politic al R. Moldova. Integrarea Europeană a R. Moldova nu a atins punctul de ireversibilitate. Integrarea Europeană nu poate fi asigurată doar prin semnare și ratificarea Acordului de asociere. Trebuie să fie prin pași concreți”, a conchis Valeriu Streleţ.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților