[ X ]
[ X ]
[ X ]
Valeriu Streleţ: PLDM rămîne la guvernare
16 Octombrie

Partidul Liberal Democrat din Moldova (PLDM) rămîne la guvernare și va fi un partid vocal, un partid al acțiunii, care va veni cu multe inițiative, poate incomode pentru unii. Despre aceasta a declarat astăzi, conducătorul PLDM, Valeriu Streleț, după ședința Consiliului Național Politic al formațiunii, transmite CURENTUL.

Valeriu Streleț a menționat că, în cadrul Consiliului au avut loc discuții complexe, multilaterale, iar pe alocuri cu emoții.

”În RM se cer schimbări profunde, iar PLDM a fost tot timpul nucleul reformelor. Anume în cheia conștientizării rolului PLDM și a faptului că după evenimentele de ieri, care au fost regizate, se cer acțiuni foarte ferme pentru a scoate RM dintr-un cerc vicios, din captivitate””, a punctat Streleț.

Totodată, Streleț a afirmat că, PLDM va fi la guvernare. ”Vom acționa, formulînd niște cerințe foarte ferme de reforme, care, în dependență, de executarea lor, vom decide ce vom face mai departe. PLDM va fi un partid alături de oameni, cu responsabilitate pentru prezentul și viitorul RM”, a mai spus el.

Cît despre următoarele acțiuni ale PLDM, Valeriu Streleț a spus că, vor fi anunțate pe parcurs.

Andriana Cheptine 

Inapoi la arhiva noutaților