[ X ]
[ X ]
[ X ]
Valeriu Streleț oferă detalii despre cum s-a organizat evenimentul din PMAN: Propunerea a fost primită cu reticență…
8 Septembrie

Propunerea de a organiza acţiunea „PLDM pentru Europa” a fost primită cu rezerve şi reticenţă de o bună parte din membrii liberal-democraţi. Despre aceasta a scris preşedintele fracţiunii PLDM din Parlament, Valeriu Streleţ, într-o postare pe pagina sa de Facebook, transmite CURENTUL.

Parlamentarul a menţionat că, întrunirea de ieri a reuşit graţie insistentei şi implicării directe a lui Vlad Filat în procesul organizatoric, dar şi receptivităţii cetăţenilor.

„Mă mai conving o dată că spiritul combativ şi vizionar al unui lider de partid autentic valorează mult mai mult decît oricare raiting-uri. Constat acest fapt deoarece, iniţial, la şedinţele noastre de partid, propunerea preşedintelui PLDM, Vlad Filat, de a organiza o amplă întrunire proeuropeana a fost primită cu rezerve şi reticenţă de o bună parte din colegi”, a scris deputatul liberal-democrat.

Potrivit lui Streleţ, oamenii veniţi din toate colţurile ţării au creat o atmosferă deosebită.

„Mobilizarea exemplară a colegilor mei de partid a demonstrat întregii ţări că avem argumente incontestabile pentru a merge înainte şi a obţine victorii consacrate oamenilor noştri şi Republicii Moldova”, a adăugat Streleţ.

De asemenea, Valeriu Streleţ s-a referit şi la numărul de participanţi la acţiunea „PLDM pentru Europa”.

„Unii scribi mercenari s-au grăbit să constate ca „au fost vreo 4 mii de oameni. Una din două – sau trebuie să meargă la medicul oculist, sau au o prestaţie lamentabila la matematică”, a conchis preşedintele fracţiunii parlamentare a PLDM, Valeriu Streleţ.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților