[ X ]
[ X ]
[ X ]
Valeriu Pleşca şi-a tras „purtător de cuvînt”. Detalii!
5 Ianuarie

Ex-ministrul  Valeriu Pleşca, lider al Partidului  Forța Nouă, proprietar de televiziune, pare că şi-a tras purtător de cuvînt. Cel puţin asta reiese în urma unei discuţii telefonice cu reporterul nostru, transmite CURENTUL.

Fiind întrebat despre faptul cum decurge concursul pentru un proiect social din municipiul Chişinău lansat de el în campania electorală pentru alegerile din 40 noiembrie, premiul mare a căruia este de 1 000 000 lei,  Valeriu Pleşca a refuzat să ofere careva detalii, recomandîndu-ne să urmărim site-ul televiziunii al cărui proprietar este (Moldavian Business Chanel).

 „Acolo vor fi anunţate rezultatele. La revedere”, a spus Valeriu Pleşca.

CURENTUL.md aminteşte că Valeriu Pleşca, în timpul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din 30 noiembrie 2014, cînd a candidat independent la funcția de deputat, a iniţiat un concurs în urma căruia alegătorii trebuiau să voteze online pentru un proiect social pe care politicianul să-l finanţeze cu un milion de lei. Proiectul cîştigător urma să fie anunţat chiar în ajunul alegerilor parlamentare, pe 28 noiembrie, anul trecut. Acest lucru însă nu s-a întîmplat, politicianul anunţînd cea de-a două rundă a concursului, despre care nu se ştie nimic pînă în prezent.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților