[ X ]
[ X ]
[ X ]
Valeriu Pleșca explică unde s-au împotmolit negocierile și ce l-a determinat să candideze  independent
3 Noiembrie

Ex-ministrul Apărării Valeriu Pleșca, liderul Partidului „Forța Nouă” a fost înregistrat în aceste alegeri în calitate de candidat independent. Acesta a fost înscris prealabil în buletinul de vot cupoziţia douăzeci şi trei, informează CURENTUL.

 Anterior, Valeriu Pleșca a declarat că în aceste alegeri  „Forța Nouă”  ar putea merge împreună cu Partidul „Forța Poporului”, în acest sens fiind purtate negocieri mai multe luni.

Contactat de Curentul.md, Valeriu Pleșca a  spus că negocierile nu s-au soldat cu succes din motiv că viziunile sunt diferite.

Politicianul a menționat că a decis să candideze independent, deoarece oamenii votează persoana și nu partidul. De asemenea, acesta a mai adăugat că șansele de a accede în Parlament a unui candidat independent sunt mari, deoarece el trebuie să întrunească un număr de 30.000 de mii de voturi.

„În calitate de ales al poporului voi fi gata să colaborez cu toate formațiunile politice care au drept  scop renașterea Moldovei, stabilitatea politică și  un viitor asigurat poporului. Doresc să colaborez cu orice putere politică sănătoasă și serioasă care să asigure bunăstarea poporului său”,  a punctat Valeriu Pleșca.

Potrivit sursei, Partidul „Forța Nouă” va activa în continuare,  inclusiv în această campanie electorală.

Tatiana Cocerva

Inapoi la arhiva noutaților