[ X ]
[ X ]
[ X ]
Valentin Crudu îi răspunde Maiei Sandu. Vezi ce îndemn are pentru fostul ministru al Educaţiei!
24 August

După ce Maia Sandu, ex-ministrul Educaţiei, a venit cu critici dure în adresa noii conduceri a Ministerului, în care l-a vizat indirect şi pe fostul său subaltern, Valentin Crudu, acesta din urmă, la solicitarea reporterului nostru de a comenta situaţia, a venit cu o replică.

„Toate aceste atacuri au la bază frustrările personale ale doamnei Sandu, pe care, probabil, cineva are grijă să i le alimenteze permanent. Îmi pare rău că această doamnă se lasă folosită şi atrasă în diverse jocuri, fără a-şi da seama de acest lucru sau, dacă o face conştient, e şi  mai grav. Îi comunic pe această cale doamnei Sandu că nu sînt sfetnicul noii conduceri a Ministerului Educaţiei (după cum pretinde ea), îmi caut de viaţa şi activităţile mele şi nu mă implic în alte lucruri”, a declarat Valentin Crudu.

El a precizat că, „în legătură cu apropo-urile pe care le face vizavi de nu ştiu ce presupuse activităţi ilegale, îi aduce la cunoştinţă pe această cale doamnei Sandu, dar şi opiniei publice, în general, că numele său niciodată nu a figurat în careva sentinţe de condamnare a instanţelor de judecată şi că, în toate activităţile pe care le-a desfăşurat pînă acum, s-a condus strict de lege”. „Faptul că nu am avut nicio implicare în cazul autobuselor școlare se demonstrează prin aceea că în ordinul ilegal de eliberare a mea din funcție au fost invocate alte versiuni inexistente, dar nicidecum pretinse ilegalități în cadrul procurării respectivelor autobuze școlare”, precizează el.

Valentin Crudu a îndemnato pe Maia Sandu „să dea dovadă de corectitudine şi să înceteze atacurile în adresa sa, dar şi inducerea în eroare a opiniei publice”. „În caz contrar, îmi rezervez dreptul de a mă apăra pe toate căile legale pe care le am la dispoziţie”, a mai spus el.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților