[ X ]
[ X ]
[ X ]
Va susţine sau nu moțiunea PSRM împotriva Guvernului Filip. Iată răspunsul PCRM!
31 Mai

Săptămîna trecută, în cadrul unor declarații de presă, Partidul Comuniștilor din Republica Moldova (PCRM) a anunțat că va discuta și va lua o decizie la Comitetul Central (CC), vizavi de moțiunea socialiștilor împotriva Guvernului Filip. Astfel, astăzi, PCRM anunță că nu susține moțiunea socialiștilor, transmite CURENTUL.

Potrivit unui comunicat de presă al PCRM, Comitetul Politic Executiv al CC al PCRM a discutat oportunitatea susținerii de către fracțiunea PCRM a moțiunii  de cenzură împotriva Guvernului.

„Ținînd cont de faptul că, socialiștii, de fapt, își impun propria agendă, dar și faptul că, aceștia au renunțat, pe neașteptate, la propria inițiativă, Comitetul Politic Executiv al CC al PCRM nu vede cum ar putea participa la procesul de pregătire a moțiunii de cenzură împotriva Guvernului”, se spune în comunicat.

Totodată, Comitetul Politic Executiv al CC al PCRM a spus că menține propriile aprecieri vizavi de Guvernul actual, pe care le-a expus încă la momentul votării acestuia, la 20 decembrie 2015.

Andriana Cheptine 

Inapoi la arhiva noutaților