[ X ]
[ X ]
[ X ]
Va demisiona Guvernul Filip sau nu. Iată ce spune Vlad Plahotniuc!
2 Iunie

Stabilitatea Guvernului le creează emoții tot mai mari celor care încearcă de luni de zile să arunce Moldova în haos și să o supună interesului lor. Despre asta scrie prim-vicepreşedintele Partidului Democrat din Moldova (PDM), Vlad Plahotniuc, într-o postare pe o reţea de socializare, transmite CURENTUL.

„Cu riscul să le sporesc și mai tare emoțiile negative și să îi lipsesc de un nou subiect de manipulare, îi anunț că: (1) Guvernul are sprijin politic total din partea Coaliției majoritare, la fel și Prim-Ministrul RM, domnul Pavel Filip; (2) Toate speculațiile precum ca Prim-Ministrul ar urma să fie demis sunt menite doar să manipuleze opinia publica și să pună în mod fals sub semnul întrebării stabilitatea din țară; (3) Domnul Pavel Filip deține cunoștințele, experiența și abilitățile necesare unui Prim-Ministru, pentru a asigura ascensiunea economică în condiții dificile si pentru a realiza reformele indispensabile progresului țării noastre”, scrie Plahotniuc.

El menţionează că, „pentru unii e greu să accepte faptul ca nu mai există certuri permanente în coaliție și că acum se muncește constructiv”.

„Cred că e timpul să se acomodeze și ei cu normalitatea. Premierul și Guvernul vor beneficia de întregul nostru sprijin politic pentru a-și duce mandatul până la capăt și a realiza reformele pentru care coaliția majoritara și-a luat răspunderea”, conchide Vlad Plahotniuc.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților