[ X ]
Unul din ei ar putea deveni săptămîna viitoare directorul general al CFM!
4 Aprilie

Ministerul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor este în căutare de director general al Căilor Ferate ale Moldovei, îar în următoarele zile ar putea fi anunțat numele acestuia.

Vasile Răileanu, președintele Comisiei de concurs, a confirmat pentru Curentul.md că pentru ocuparea funcției s-au înscris cinci candidați, dintre care doar patru au trecut proba de curriculum vitae din 28 martie 2014 şi au fost admiși la proba de interviu pentru ocuparea funcţiei vacante de Director General – Administrator al Î.S.”Calea Ferată din Moldova”.

”Comisia azi se întrunește să discute punctajul acumulat de participanții la interviu și este posibil ca săptămîna viitoare să fie dat deja un nume concret”, a declarat Vasile Răileanu.

După prima probă, în concursul de angajare au rămas Cîrstea Ion, Popescu Ion, Lipskaia Natalia și Baleca Eugeniu. Cel mai mare punctaj la proba curriculum vitae a fost acumulat de Cîrstea Ion, iar cel mai mic de Baleca Eugeniu.

Curentul.md amintește că, CFM a rămas fără conducere în luna februarie 2014, după demiterea fostului director Andrei Domașcan.

Diana Cebotari, stagiară

Inapoi la arhiva noutaților