[ X ]
[ X ]
[ X ]
Uniunea pensionarilor din RM susține revendicările Platformei Civice Demnitate și Adevăr
1 Iunie

Uniunea pensionarilor din Republica Moldova susține revendicările Platformei Civice Demnitate și Adevăr. Despre asta au vorbit în cadrul unei conferinţe de presă reprezentanţii uniunii, transmite CURENTUL.

„Unde e unire acolo e putere, unde e putere e viaţă şi succes. Fără unire statul nostru nu are viitor. Situaţia ne impune să ducem o colaborare cu Platforma Civică Demnitate și Adevăr, care astăzi nu se ocupă cu politica. Vom fi şi noi alături de Platformă, o vom susţine”, a declarat Victor Leancă, preşedintele Uniunii pensionarilor din RM.

De asemenea, membrii Uniunii invită toţi pensionarii din ţară să participe la protestul care va avea loc pe 7 iunie curent în Piaţa Marii Adunări Naţionale şi este organizat de Platforma Civică Demnitate și Adevăr.

„Actuala guvernare face totul ca RM să nu progreseze, dar să regreseze. Prin atitudinea lor ei ne fură trecutul, ne fură prezentul, dar cel mai rău că ne fură şi viitorul. O soluţie ar fi participarea la acţiunile în masă cum ar fi cea din 7 iunie. Iar pe 14 iunie trebuie să facem votul prin cuget, să-l încredinţăm persoanelor care nu sunt afiliate politic şi să nu acordăm votul pentru partidele de guvernămînt. Numai prin unire vom reuşi”, a conchis Nicolae Stratulat, fost director de şcoală.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților