[ X ]
[ X ]
[ X ]
Un senator din România se ține de cuvînt. Află ce va face acesta la Bălți!
22 Mai
foto: jurnalromanesc.ro

Senatorul Viorel Badea, din Senatul României, a promis în campania electorală deschiderea unor birouri senatoriale pe teritoriul Republicii Moldova, iar la mijlocul acestui an este gata să inaugureze unul din ele, transmite Curentul.md

”Primul meu birou va fi deschis la Bălți”, spunea senatorul din Partidul Democrat Liberal din România, înaintea alegerilor parlamentare din 2012.

După cum a informat Viorel Badea, foarte curînd, chiar în vara acestui an, la Bălți vor fi deschise ușile ”Biroului Senatorului Viorel Badea”, care se va afla în preajma consulatului României, unde cetățenii români stabiliți cu traiul pe teritoriul Republicii Moldova vor fi primiți în audiență. La fel, ușile cabinetului vor fi deschise și pentru alte categorii de persoane, care nu dețin cetățenia statului român.

Curentul.md menționează că, Viorel Badea (PDL) în legislatură precedentă a deținut cabinet senatorial la Chișinău. În prezent, în capitala țării noastre deține un cabinet parlamentar și Eugen Tomac, președintele Partidului Mișcarea Populară, fost coleg de partid cu Viorel Badea.

Diana Cebotari

Inapoi la arhiva noutaților