[ X ]
[ X ]
[ X ]
Un politician din RM va conduce Congresul internațional al industriașilor și antreprenorilor
29 Octombrie

Ex-Premierul Vasile Tarlev, președintele Congresului național al industriașilor și antreprenorilor din Moldova, copreședinte al  Partidului Renaștere, a fost ales  Președinte al Consiliului internațional al Congresului industriașilor și antreprenorilor, ceea ce este o premieră pentru Republica Moldova, transmite CURENTUL.

Potrivit proaspătului președinte al Consiliului, la sesiune au participat circa 40 de organizații. În cadrul consiliului au fost adoptate mai multe decizii, alegerea administrației și alegerea președintelui Consiliului internațional al industriașilor și antreprenorilor.

Astfel, în premieră în calitate de Președinte al Consiliului internațional al Congresului industriașilor și antreprenorilor, a fost ales Vasile Tarlev.

“Republica Moldova deține în premieră președinția Consiliului Internațional, iar pentru mine este o onoare să dețin această calitate”, a declarat Vasile Tarlev în cadrul unei conferințe de presă susținută astăzi.

Totodată, ex-Premierul a menționat că va elabora un program de acțiuni pentru dezvoltarea economiei RM prin atragerea investițiilor străine de lungă durată.

Elena Mocreac

Inapoi la arhiva noutaților