[ X ]
Un politician către membrii PCRM: Sunteţi bineveniţi în familie
25 Iunie

Secretarul general al Partidului Social Democrat (PSD) a făcut un apel către toţi membrii Partidului Comuniştilor din Republica Moldova (PCRM) invitîndu-i să adere la PSD. Despre aceasta, politicianul a scris pe blogul său, transmite CURENTUL.

Apelul lui Sergiu Coropceanu vine după ce săptămîna trecută, Ministerul Justiţiei a înregistrat un nou partid politic sub denumirea de Partidul Comunist Reformator din Moldova, care are aceeaşi simbolică, Secera şi Ciocanul, la fel ca a partidului Comuniştilor condusă de Vladimir Voronin.

„Dacă doriţi în continuare să participaţi la dezvoltarea ţării,  să luptaţi împotriva corupţiei şi fărădelegilor, care se petrec în ţară, să fiţi împotriva amplasării trupelor militare NATO, şi dacă doriţi ca împreună, să facem ţara mai frumoasă, mai bună, luaţi decizii colective la nivel de Organizaţii Teritoriale şi aderaţi la Partidul Social Democrat”, a declarat acesta.

Mai mult, Sergiu Coropceanu este ferm convins că împreună vor putea obţine mult mai multe, în special datorită faptului că, şi social-democraţii, dar şi comuniştii au împărtăşit aceleaşi idei de stînga.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților