[ X ]
[ X ]
[ X ]
Un partid vrea să interzică prin lege deputaţilor şi miniştrilor să aibă cetăţenie dublă, conturi şi imobile peste hotare
30 Septembrie

Partidul Social Democrat (PSD) intenţionează să emită o lege care va interzice deputaţilor şi miniştrilor să aibă cetăţenie dublă, precum şi conturi şi imobil epeste hotare, transmite CURENTUL cu referire la un comunicat al formaţiunii.

„Pentru încălcarea acestei legi vor fi pedepsiţi cu 25 de ani de închisoare. Cerinţele dure ale PSD către viitorii reprezentanţi ai puterii îi sperie pe mulţi politicieni de a crea un bloc politic cu social-democraţii. Dar noi nu avem nevoie de doritori de a se îmbogăţi la putere”, a declarat liderul PSD, Victor Şelin.

Preşedintele Partidului Social Democrat, Victor Şelin, este încrezut că nici un politician care a condus ţara timp de 23 de ani nu trebuie să treacă în viitorul Parlament al RM.

„O adevărată victorie a poporului moldovenesc va fi faptul că politicienii care au furat ţara nu vor veni la putere, cît de tare nu s-ar ascunde după noi partide şi lozinci” a conchis Victor Şelin.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților