[ X ]
[ X ]
[ X ]
Un parlamentar român şi unul moldovean se întâlnesc la Vulcăneşti. Iată care e motivul!
21 Iulie

Petru Vlah, deputat în Parlamentul R. Moldova şi Viorel Badea, senator în Parlamentul României, vor participa la dezbaterea publică Beneficiile Acordului de Asociere, care va avea loc în oraşul Vulcăneşti. Evenimentul este organizat de Asociaţia Convergenţe Europene (ACE) şi se va desfăşura duminică, 27 iulie, în incinta Primăriei orașului Vulcănești, cu începere de la ora 12:00, transmite CURENTUL.

Totodată, în calitate de invitat va participa şi Tudor Jijie, director executiv Euroregiunea Siret-Prut-Nistru, alături de alți experți și factori de decizie de pe ambele maluri ale Prutului.

Acțiunea face parte din programul “UE vine la tine acasă!” și va presupune un dialog deschis cu cetățenii din regiune privind integrarea europeană, în general și beneficiile Acordului de Asociere, în special.

CURENTUL precizează: Asociația Convergențe Europene (ACE) este o organizație neguvernamentală din România care, prin proiectele pe care le desfășoară, contribuie la consolidarea relațiilor dintre românii din țară și cei din jurul granițelor, prin promovarea valorilor europene și capacitarea tinerilor cu potențial. Înființată la București în 2011, asociația a organizat o serie de evenimente și conferințe cu tematici care dezbat situația românilor din afara granițelor și colaborează constant cu instituțiile statului român responsabile de susținerea românilor din afara țării.

Kristina Gurez

Inapoi la arhiva noutaților