[ X ]
[ X ]
[ X ]
Un înalt oficial european, a doua oară la Chişinău. Iată programul vizitei!
13 Mai

Preşedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, vine astăzi la Chişinău. În capitala Moldovei, înaltul oficial european va discuta despre perpectiva europeană a ţării noastre, transmite CURENTUL.

Potrivit unui comunicat de presă al Guvernului, Președintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, va sosi la Aeroportul Internaţional Chişinău la ora 11:30. Ulterior, la 12:00, înaltul oficial european va fi întîmpinat cu onoruri militare la Reşedinţa de Stat.

La ora 14:40, Președintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, va avea o întrevedere cu Prim-ministrul Iurie Leancă, după care la ora 15:35 cei doi oficiali vor susține o conferință de presă.

La ora 17:00, Herman Van Rompuy va ține un discurs la Palatul Republicii, în fața a 400 de persoane: demnitari, politicieni, ambasadori, istorici, experți în diverse domenii, oameni de cultură și alții.

Curentul.md precizează că Herman Van Rompuy întreprinde cea de-a doua vizită în Republica Moldova. Preşedintele Consiliului European a mai fost în ţara noastră pe 6 iulie 2011.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților