[ X ]
[ X ]
[ X ]
Un grup de peste 40 de tineri au studiat mai mult despre „promovarea valorilor creştine în campania electorală”
10 August

Deputatul Valeriu Ghilețchi  a organizat o Școală de Vară dedicată valorilor creștine în campania electorală, informează CURENTUL cu referire la blogul deputatului.

La eveniment au fost abordate temele: „Necesitatea implicării creştinilor într-o campanie electorală”, „Campania electorală şi reţelele de socializare”, „Promovarea valorilor creştine în politică”, „Utilizarea resurselor umane şi mijloacelor media în perioada unei campanii” şi altele.

Scopul evenimentului, după cum a menționat deputatul, a urmărit echiparea comunităţii evanghelice pentru implicarea în viaţa publică a ţării. La școală au participat peste 40 de tineri şi lideri creştini.

Tinerii care au participat au rămas mulțumiți de acest eveniment.

„Mi-a plăcut mult să particip. Am primit o doză bună de informații și motivație. Sesiunea prezentată de Marco m-a ajutat să conștientizez importanța susținerii creștinilor implicați în politică. O susținere bună poate fi oferită prin intermediul rețelelor de socializare. Lucru care m-a surprins a fost să aflu ce activitate complexă și activă au mișcările LGBT și alte organizații de genul dat pe rețelele sociale în comparație cu pasivitatea organizațiilor creștine care promovează valorile biblice”, a spus Ion, un tînăr care lucrează în domeniul media, marketing.

„Până la această etapă niciodată nu m-a interesat viaţa publică. Am trăit cu ideea că nu sunt un mare om care poate să facă ceva. Dialogul cu deputatul Valeriu Ghileţchi şi celelalte seminare m-au ajutat să înţeleg că fiecare putem contribui la bunăstarea ţării noastre. Susţinând în rugăciune şi excelând fiecare la locul de muncă sau studii, unde suntem, putem contribui la restaurarea ţării noastre“, a menționat Alina, studentă la medicină.

Şcoala de vară cu tema: „Promovarea Valorilor Creştine în Campania Electorală” a fost organizată în perioada, 28-30 iulie 2016, cu susţinerea organizației European Christian Political Movement (ECPM).

Anastasia Borta

Inapoi la arhiva noutaților