[ X ]
Un fost vicepreşedinte al Parlamentului a revenit în politică. Vezi ce formaţiune a ales!
25 Februarie

A avut anterior o carieră politică de succes, fiind deputat din partea Mişcării „Pentru o Moldovă Democratică şi Prosperă” şi a Alianţei Braghiş, dar şi vicepreşedinte al Parlamentului. Ulterior a devenit ambasador al Moldovei în Portugalia, după care s-a retras o perioadă din politică, iar acum a decis să revină.

După cum relatează CURENTUL, este vorba despre Mihail Camerzan, care a aderat la Partidul Popular din Republica Moldova (PPRM) ceva mai înainte, dar această informaţie a devenit publică abia acum.

Liderul PPRM, Alexandru Oleinic a declarat pentru CURENTUL că Mihail Camerzan este necesar partidului, avînd o experiență politică destul de mare.

El a menţionat că se cunoaște cu Mihail Camerzan de foarte mulți ani. „Am avut ocazia să fim parlamentari împreună, venind în Parlamentul din 2001 pe listele blocul electoral “Alianţa Braghiş” și am avut o activitate destul de benefică”, a precizat Oleinic.

Totodată, liderul PPRM a menționat că Mihail Camerzan are o experință destul de mare, ocupînd mai multe funcții importante.

„Dl Camerzan este membru al Biroului Permanent al PPRM, este un coleg necesar partidului și de o valoare destul de mare pentru echipă”, a conchis Oleinic.

Andriana Cheptine

 

Inapoi la arhiva noutaților