[ X ]
[ X ]
[ X ]
Un ex-deputat își dorește să dețină două calităţi ale lui Vlad Filat!
2 Martie

Ex-deputatul liberal-democrat Iurie Chiorescu, odată cu venirea primăverii, a marcat și ziua sa de naștere. A împlinit 36 de ani, scie SHOK.md.

Solicitat de sursa citată, el a spus că prezența oamenilor dragi au fost cele mai nestemate cadouri: “familia, prietenii și colegii mei din familia liberal-democrată”.

Desigur, omagiatul ne-a dezvăluit care e cea mai mare realizare a sa. „Cea mai mare realizare este familia mea,  fetița noastră…restul este deşartăciune”, a subliniat politicianul.

Totodată, el a vorbit și despre dorințele sale. “Îmi doresc să fiu sănătos și, împreună cu  echipa PLDM, să mișcăm Republica Moldova ÎNAINTE spre civilizație și securitate europeană!”, a declarat liberal-democratul.

Iurie Chiorescu a vorbit și despre rolul PLDM în viața sa. “Datorită faptului că sunt membru PLDM de la constituirea din 2007, ulterior având familia mea, care tot se datorează activităților desfășurate în cadrul PLDM, și de la înălțimea vârstei și așteptărilor personale, pot spune, cu certitudine, că am obținut maturitatea politică necesară pentru a fi cu adevărat un cetățean activ al Cetății Republica Moldova”, a explicat politicianul.

Liberal-democratul a spus că mai are o dorință, în ceea ce ține de politică. “Îmi mai doresc să am marea răbdare și clarviziune a președintelui PLDM,Vlad Filat”, a spus el.

Inapoi la arhiva noutaților