[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ultima oră! 14 deputaţi au părăsit fracţiunea parlamentară a PCRM
21 Decembrie

14 deputaţi au părăsit fracţiunea parlamentară a Partidului Comuniştilor Republicii Moldova (PCRM). Anunţul a fost făcut cîteva minute în urmă în cadrul unei conferinţe de presă de cei 14 aleşi ai poporului, transmite CURENTUL.

Potrivit Violetei Ivanov, cei 14 deputaţi vor forma o Platformă parlamentară Social-Democrată „Pro Moldova” şi vor participa la învestirea unui guvern. Printre aceştia se află: Violeta Ivanov, Artur Reșetnicov, Vladimir Vitiuc, Victor Mândru, Anatolie Zagorodnîi, Alexandr Bannicov, Igor Vremea, Sergiu Stati, Boris Golovin, Anatolie Gorilă, Galina Balmoş, Elena Gudumac, Corneliu Mihalache și Victor Porcescu.

„Ne-am adunat astăzi aici pentru a transmite un mesaj important. O decizie istorică. O decizie prin care oferim o șansă Moldovei. Avem nu doar dreptul, dar și obligația de a întreprinde măsuri radicale. Considerăm că politicienii trebuie să se trezească. Toți deputații trebuie să avem un obiectiv comun. Anunțăm că 14 deputați părăsim PCRM și formăm Platforma Social Democratică Pentru Moldova”, a declarat Violeta Ivanov.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților