[ X ]
[ X ]
[ X ]
Tudor Deliu: Vom insista ca şedinţele în dosarul Filat să fie publice
25 Mai

Mai mulţi deputaţi liberal-democraţi şi simpatizanţi ai deputatului Vlad Filat, ex-premier, au venit astăzi la Curtea de Apel pentru a-l susţine. Cei prezenţi cer ca şedinţele de judecată să fie publice şi cred că Vlad Filat este nevinovat, transmite CURENTUL.

Deputatul liberal-democrat Tudor Deliu, preşedinte al fracţiunii PLDM din Parlament, a spus că, martorii apărării nu au fost anunţaţi din timp despre această şedinţă.

„Sper că la următoarea şedinţă vor veni matorii. Vrem ca aceste şedinţe să fie publice, vreau ca întreg procesul să fie public, să vadă lumea ce spun martorii acuzării, ce spun martorii apărării, ca să ne putem face o concluzie”, a declarat Deliu.

El a spus că, cei prezenţi vor insista ca şedinţele de judecată în cazul Filat să fie publice.

„Nu poate fi vinovat domnul Filat de toate relele din ţară. După ce a fost închis, relele continuă cu o viteză încă şi mai mare”, a conchis deputatul.

Amintim că, în aceste momente, Curtea de Apel Chişinău examinează contestația avocaților lui Vlad Filat, ce vizează ultimul mandat de arest pentru 30 de zile – emis pe numele ex-Premierului.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților