[ X ]
[ X ]
[ X ]
Traian Băsescu vine în Republica Moldova
31 Martie

Traian Băsescu, fostul președinte al României, va întreprinde o vizită privată în Republica Moldova în perioada 2-3 aprilie, la invitația președintelui Nicolae Timofti, transmite CURENTUL cu referire la un comunicat al Preşedinţiei Republicii Moldova.

Potrivit sursei, joi, 2 aprilie curent, la ora 17.00, la Reședința de stat, președintele Nicolae Timofti îi va înmâna Ordinul „Ștefan cel Mare” domnului Traian Băsescu.

Distincția a fost acordată domnului Traian Băsescu prin decret prezidențial pe 13 martie anul curent „în semn de profundă gratitudine pentru contribuția sa deosebită la promovarea stabilității, securității și democrației în regiune și pentru sprijinul constant acordat Republicii Moldova în procesul de formare a cadrelor din domeniile apărării, securității și asigurării ordinii publice”.

Vineri, 3 aprilie, Traian Băsescu, însoțit de președintele Nicolae Timofti, se va deplasa la Soroca, unde va vizita Biserica de lemn în stil maramureșean „Sfinții Martiri Brâncoveni” și Cetatea din localitate.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților