[ X ]
Top-5 politicieni cu potențial, dar fără șanse în politică!
8 Ianuarie

Alegerile din 30 noiembrie 2014 a oferit unor politicieni perspective frumoase, iar altora le-a confirmat că  nu au șanse în politică și că urgent trebuie să schimbe ceva.

1)   Iurie Roșca, cap de listă al Partidului Popular Creștin Democrat din Moldova

Pe timpuri a fost politicianul nr. 1 al R. Moldova, acum nici măcar numărul 100. Dovadă este rezultatul obținut la alegerile din 30 noiembrie 2014. Iurie Roșca a încercat să facă o campanie curioasă, interactivă, lucru ce parțial i-a reușit, dar care nu l-a ajutat nici într-un fel să recîștige încrederea electoratului. Dle. Roșca, e timpul să faceți ceva sau altceva!

2)   Vitalia Pavlicenco, Președinte al Partidului Național Liberal din Moldova

Parcă toți o cunosc și au auzit de PNL, dar se pare că extrem de puțini au încredere în acest politician și în partidul din care face parte. La alegerile din 2014,  Vitalia Pavlicenco a făcut o nouă tentativă de a accede în Legislativ, lucru care nu i-a reușit. Doamna Pavlicenco, ori ceea ce promovați nu e suficient de atractiv ori trebuie să cedați locul altcuiva!

3)   Nicolae Chirtoacă, Partidul „Forța Poporului”

Analistul Nicolae Chirtoacă, ex-diplomat, a stîrnit multe valuri atunci cînd a anunțat că își face partid. Așteptările au fost mari, dar…atît a fost! La scrutinul parlamentar din 2014, partidul condus de Nicolae Chirtoacă, practic nu a făcut campanie electorală, iar scorul electoral obținut a fost pe măsură. Dle. Chirtoacă, totuși mai bine vă stă în calitate de analist politic!

4)   Mihai Godea, liderul Partidului „Acțiunea Democrată”

A fost unul din cei mai cotați politicieni din R. Moldova, dar așa cum se întîmplă, a comis o greșeală care l-a costat cariera politică. Mihai Godea nu va mai fi deputat și, cel mai probabil, nici politică mare nu va mai face. Cel puțin o perioadă. Dle. Godea, e criză de analiști politici. Poate faceți o încercare?

5)   Sergiu Mocanu, liderul Mișcării “Antimafie”

La un moment dat a creat iluzia că va accede în viitorul Legislativ, căci el și colegii săi erau extrem de activi. Ceva s-a întîmplat și Sergiu Mocanu a trecut în umbră, fapt ce i-a afectat mult scorul electoral. Cu siguranță că, Mocanu are potențial și curaj, dar și-a ratat în 2014 șansa de a face politică mare. Dle. Mocanu, mai aveți o șansă, deși extrem de modestă,  alegerile locale din 2015!

Autor: CURENTUL

Inapoi la arhiva noutaților