[ X ]
[ X ]
[ X ]
Top-5 cupluri din R. Moldova cu funcții importante în stat!
15 Martie

De obicei, dacă unul din soți deține o funcție importantă, celălalt preferă să se ocupe mai mult de familie. Totuși, sunt și cupluri, unde ambii parteneri dețin posturi înalte, ceea ce nu-i împiedică însă să aibă și o familie unită și puternică. CURENTUL vă propune un top în acest sens.

1. Sergiu&Liliana Palihovici

Ea este vicepreședinte al Parlamentului, vicepreședinte al Partidului Liberal Democrat din Moldova.   El este ministru al Mediului. Ambii sunt super ocupați și cu responsabilități enorme, totuși reușesc să se descurce și acasă și la serviciu.

2. Ruxanda Glavan&Aurel Cincilei

Ea este ministru al Muncii, Protecției Sociale și Familiei, activistă a Partidului Democrat. El este viceguvernator la Banca Națională a R. Moldova. În vara 2014, cei doi au devenit părinți pentru a doua oară, astfel încît proaspătul ministru și viceguvernatorul BNM, nu au doar joburi  solicitante, dar și o familie care are nevoie de maximă atenție.

3. Mihai& Dina Ghimpu

El este Președinte al Partidului Liberal, deputat, ea este șefa Direcției generale politici culturale din cadrul Ministerului Culturii. Lucrează în domenii diferite, dar sunt extrem de activi și implicați plenar în tot ceea ce fac. Cu siguranță, cuplul Ghimpu reușește și acasă și la serviciu.

4. Gheorghe& Maria Duca

El este Președintele Academiei de Științe a Moldovei. Ea este rector al Universității AȘM. Ambii sunt implicați plenar în știință și cercetare, astfel încît în familie – subiectele de discuție  demult au devenit comune și niciodată nu se mai termină.

5. Oxana&Victor Domenti

Ea e face parte din fracțiunea parlamentară a Partidului Comuniștilor și este Președinte a Comisiei pentru protecție socială și familie. El este vicepreședinte la una din cele mai mari bănci din R. Moldova – S.A. Victoriabank. Ambii au program super încărcat, dar se pare că aceasta nu-i împiedică să construiască și o familie fericită și unită.

Redacţia CURENTUL.md

Inapoi la arhiva noutaților