[ X ]
[ X ]
[ X ]
Te mai interesează soarta celor care au încercat să mituiască deputaţii? Iată ultimele informaţii!
11 Noiembrie

Cele două persoane reţinute în dosarul de corupere a deputaţilor se află în continuare în arest, în custodia Centrului Naţional Anticorupţie (CNA). Despre aceasta a comunicat pentru CURENTUL.md, purtătorul de cuvânt al CNA, Angela Starinschi.

Potrivit sursei citate, dosarul se află la Judecătoria sectorului Buiucani. „Ambele persoane se află în custodia CNA, în arest. Se finalizează examinarea probelor acuzării”, a relatat Starinschi.

Referindu-se la sumele de bani ridicate de la cei doi (n.r. – 250 de mii de dolari SUA şi 500 de mii de euro), purtătorul de cuvînt al CNA a specificat că banii sînt la Trezoreria de Stat.

CURENTUL.md precizează:La începutul lunii martie, CNA a reținut două persoane care aveau asupra lor 250000 de dolari, bani destinați pentru coruperea unui parlamentar ca acesta să părăsească fracțiunea politică din care face parte.

Ulterior, pe 13 martie curent, colaboratorii CNA au depistat la o bancă comercială din capitală suma de 500000 de euro, care aveau aceeași destinație – coruperea deputaților.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților