[ X ]
[ X ]
[ X ]
SUA are un nou ataşat militar în Republica Moldova
7 Octombrie

Ambasadorul SUA în R. Moldova, William Moser, a avut ieri o întrevedere cu ministrul Apărării Valeriu Troenco, în cadrul căreia l-a prezentat pe noul ataşat militar al Statelor Unite ale Americii în ţara noastră, locotenent-colonelul Joseph Bilbo, transmite CURENTUL. 

Locotenent-colonelul Joseph Bilbo a menţionat că este un privilegiu să deţină funcţia de ataşat militar şi a dat asigurări că va depune toate eforturile pentru desfăşurarea cu succes a activităţilor de cooperare bilaterală dintre instituţiile de apărare ale celor două ţări.

În cadrul întrevederii, Valeriu Troenco l-a felicitat pe locotenent-colonelul Joseph Bilbo cu ocazia desemnării în funcţie şi s-a arătat convins că ataşatul militar va contribui la identificarea unor noi proiecte care vor avea ca obiectiv extinderea şi impulsionarea programului de parteneriat în domeniul apărării.

La rîndul său, William Moser a declarat că Republica Moldova poate conta pe sprijinul Guvernului SUA în dezvoltarea instituţiei militare de apărare, prin iniţierea

Elena Mocreac

Inapoi la arhiva noutaților