[ X ]
[ X ]
[ X ]
Socialiştii au protestat la Calea Ferată din Moldova
31 Iulie

Membrii și simpatizanții Partidului Socialiștilor din R. Moldova (PSRM) au organizat astăzi, o acțiune de protest în fața Întreprinderii de Stat „Calea Ferată din Moldova”, în susținerea angajaților, transmite CURENTUL.

Deputatul socialist, Vasile Bolea a declarat că, Întreprinderea de Stat „Calea Ferată din Moldova” cîndva aducea profituri, dar acum, cele mai slabe.

”În cîteva minute va începe acțiunea solemnă, cu ocazia Zilei Feroviarului, care va avea loc în acest weekend, însă angajații nu au spirit și dispoziție de sărbătoare pentru că tot ceea se întîmplă la Calea Ferată lasă de dorit, angajații nu și-au primit salariile de luni de zile, instituția cea care ducea venituri bune statului acum, e pe brînci”, a precizat el.

Totodată, Bolea a menționat că, noua conducere a Ministerului Transportului și Infrastructurii Drumurilor (MTID), cel mai probabil, va aduce Întreprinderea de Stat „Calea Ferată din Moldova” în subordinea ministerului, ceea ce va duce la faptul că angajații își vor pierde locurile de muncă.

Andriana Cheptine 

Inapoi la arhiva noutaților