[ X ]
[ X ]
[ X ]
Socialiştii au ieşit din nou la protest: „Ascultaţi vocea poporului”
24 Iunie

Membrii Partidului Socialiștilor din RM (PSRM)  au protestat astăzi în fața Reședinței Delegaţiei Uniunii Europene de la  Chişinău. De această dată, manifestanții au cerut de la șeful al Delegației UE, Pirkka Tapiola, să asculte cetățenii și să nu meargă împotriva voinței poporului, transmite CURENTUL.

Protestatarii s-au înarmat cu pancarte și drapele ale formațiunii și au scandat: „Nu semnării Acordului de Asociere cu UE”, „Vrem referendum”, „Nu distrugeți țara” ș.a.

Socialiștii susțin că, UE nu este  o scăpare pentru Moldova și va crea mai multe probleme și că este necesar de organizat un referendum.

„Am venit la sediu misiunii UE din RM să-i amintim lui Pirkka Tapiola, că  majoritatea moldovenilor, 70 %, consideră că lucrurile merg în direcție greșită. Oamenii spun că le este greu să trăiască:  se  închid școli, spitale, prețurile se majorează pe zi ce trece, drepturile nu le sunt respectate”, a declarat un protestatar al PSRM.

Aceștia  solicit ca guvernarea să respecte constituția RM.

“Poporul este suveran și el trebuie să decidă viitorul țării. Dacă există acele reguli europene, atunci noi vrem să le  respectați. Ascultați vocea poporului”, a menționat deputatul PSRM, Ion Ceban.

Elena Mocreac

Inapoi la arhiva noutaților