[ X ]
[ X ]
[ X ]
Sergiu Palihovici vine cu precizări: Vom avea o campanie solidă de consultări publice
8 Septembrie

Secretarul general al Guvernului, Sergiu Palihovici a oferit mai multe explicaţii cu privire la subiectul evaluării perspectivei de construcţie a unui stadion modern, naţional, transmite CURENTUL. 

Într-o postare pe o reţea de socializare, acesta a răspuns la mai multe întrebări şi comentarii pe marginea acestui subiect.

„La 21.08.2015, prin Dispoziţia nr.112-d, semnată de către dl Prim-ministru, a fost un Grup de lucru cu reprezentanţi din mai multe instituţii ale statului pentru evaluarea perspectivei de construcţie a unui stadion, atragerea surselor financiare externe necesare, dar şi clarificarea situaţiei în jurul problemei cu fostul stadion republican, demolat şi transformat într-o paragină. Atît, nimic mai mult”, a scris Palihovici.

Potrivit Secretarului general al Guvernului, grupul de lucru se va întruni în această săptămînă.

„Vom analiza situaţia şi vom veni cu informaţii exhaustive. La etapa luării unor decizii, vom avea o campanie solidă de consultări publice şi vom agrea împreună o soluţie asumată pentru ca pînă la urmă să avem un Stadion Naţional”, a conchis Sergiu Palihovici.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților