[ X ]
[ X ]
[ X ]
Sergiu Mocanu i-a făcut o ofertă lui Mihai Ghimpu: Sper să nu renunţe!
23 Ianuarie

Partidul Liberal (PL) trebuie să treacă în opoziţie şi să sprijine un guvern minoritar. Declaraţia a fost făcută astăzi de Sergiu Mocanu, liderul Mişcării Populare Antimafie (MPA), în cadrul unei conferinţe de presă.

„Partidul Liberal se află pe o cale bună. Dacă nu va ceda, R. Moldova are o şansă. Sînt plăcut surprins că Ghimpu a trecut de partea bună a lucrurilor, inima lui Ghimpu bate pentru lucruri buni. PL trebuie să treacă în opoziţie şi să sprijine un guvern minoritar”, a declarat Mocanu.

Totodată, acesta a menţionat că PL trebuie să sprijine un guvern minoritar doar sub anumite condiţii.

„Să ceară reformarea Procuraturii şi numirea unui procuror general din afară. CCA, CNI, Curtea de Conturi să treacă la PL. De asemenea, PL trebuie să creeze un Comitet Naţional pentru Integrare Europeană care să reunească toate forţele pro-europene. Să sprijine un guvern minoritar doar sub aceste condiţii”, a adăugat liderul MPA.

Mai mult, Sergiu Mocanu a menţionat că partidul său susţine în acest moment poziţia PL-ului.

„Această solicitare o vom transmite astăzi oficial Partidului Liberal. Sper să nu renunţe oferta noastră. Acest sprijin îl facem dezinteresat. Mă bucur ca prin vocea lor mesajul nostru a ajuns în Parlament”, a conchis Sergiu Mocanu.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților