[ X ]
[ X ]
[ X ]
Serge Kino: Mă simt obligat să fac ceva pentru oraș sau țară
7 Aprilie

Organizatorul de evenimente Serge Kino, cel care a anunțat că va candida la funcția de membru al Consiliului Municipal Chișinău, a dezvăluit motivul care l-a determinat să facă acest pas. Declaraţii în acest sens au fost făcute de Serge Kino în cadrul unui interviu acordat portalului SHOK.md.

De fapt, mereu eram activ în acest domeniu și este obligația fiecăruia să nu fie indiferent și să facă ceva pentru societate. De aceea, mă simt obligat să fac ceva pentru oraș sau țară. Nu vreau să fiu mulțumit să trăiesc în mizerie cum face majoritatea din acei care locuiesc aici și mă înconjoară. De aceea, încerc și eu să merg contra sistemului”, a declarat acesta.

Mai mult, Serge Kino s-a arătat convins că nu îi va fi greu să adune semnăturile necesare pentru a candida, dar şi voturi necesare pentru a ajunge în Consiliul Municipal Chişinău.

După părerea mea nu o să fie greu să o fac, deoarece am nevoie doar de 250 semnături pentru a intra în scrutin și deja în jur de 7000 voturi pentru a fi ales în calitate de consilier. Am ceva idei care nu au fost implementate niciodată în electorală care m-ar avantaja față de alții”, a adăugat Kino.

Acesta a spus că vrea să fie, în primul rând, vocea chișinăuianului. „Toți uită să facă asta venind în Consiliu, ei au uitat că reprezintă societatea și alegătorul care i-a votat. O să încerc să fac acest organ cât mai transparent măcar prin prezența mea acolo. În rest vreau să implementez câteva proiecte ce vizează amenajarea locurilor publice, din domeniul transportului public, proiecte ambițioase, dar nu costisitoare și chestii evidente, care la moment nu se fac din motive de prostie omenească probabil. Acest program o să-l urmez”, a conchis Serge Kino.

Cristina Gurez

Inapoi la arhiva noutaților