[ X ]
[ X ]
[ X ]
Serafim Urechean: Nu exclud participarea mea în alegerile locale din 2015
16 Iunie

Preşedintele Curţii de Conturi, Serafim Urechean ar putea participa la alegerile locale din anul viitor. Despre aceasta a anuţat fostul primar general al municipiului Chişinău, în cadrul unui interviu pentru tribuna.md.

„Eu declarasem în 2005 că, dacă treburile în Chișinău vor demara mai trist decît în timpul cînd activam în calitate de Primar, îmi las dreptul de a candida la această funcție. De aceea, avînd și multiple scrisori, multiple adresări de la locuitorii municipiului Chișinău, eu nu exclud participarea mea în alegerile locale din 2015″, a declarat Serafim Urechean.

De asemenea, preşedintele Curţii de Conturi susţine că reanimarea Alianței „Moldova Noastră” este real posibilă.

„Foarte mulți din liderii din teritoriu, oameni care au fost membri ai Alianței „Moldova Noastră”, au venit cu atare propuneri, pentru a reanima, a reveni, a încerca de a construi o alternativă care ar consolida spectrul democratic din Republica Moldova, cursul pro-european de dezvoltare al țări. Dar pînă cînd eu cred că aceasta nu este necesar. E necesar ca, clasa politică din RM totuși să facă tot posibilul pentru a consolida forțele de dreapta, forțele de centru, forțele de stînga pentru a avea un partid – două – trei  care ar putea să-şi asume responsabilitatea pentru viitorul RM”, a conchis Serafim Urechean.

Kristina Gurez

Inapoi la arhiva noutaților