[ X ]
[ X ]
[ X ]
Serafim Urechean a lansat un nou proiect
4 Iunie

Candidatul Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM) la funcția de Primar General al mun. Chișinău, Serafim Urechean, a lansat astăzi proiectul „Rîul Bîc – navigabil și cu zonă de odihnă”.

Serafim Urechean a declarat că, cu regret, rîul Bîc a fost transformat într-o gunoiște.

„Sarcina generației noastre pentru următorii ani este de a readuce rîul Bîc la o situație normală, deoarece într-adevăr s-a transformat într-o gunoiște. Este de 10 ori mai poluat decît e la normal. Am lucrat asupra acestui proiect mai mulți ani de zile și consider că, a venit timpul cînd noi trebuie să-l realizăm, trebuie să-l readucem la viață, să-l transformăm într-o zonă de odihnă pentru chișinăuieni și oaspeții capitalei”, a precizat el.

Totodată, Urechean a anunțat că, proiectul de reabilitare a rîului Bîc este deja finalizat, doar trebuie implementat.

„Acum, eu cred, că noi vom găsi treptat acele peste 150 milioane de lei care sunt necesari la momentul lansării și studiului de fezabilitate a acestui proiect și vom purcede treptat la realizarea lui. Mizez pe susținerea tuturor agenților economici, pe susținerea cetățenilor care vor contribui la realizarea acestui proiect vital pentru Chișinău, pentru viitorul chișinăuienilor”, a conchis candidatul.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților