[ X ]
[ X ]
[ X ]
Şedinţa Guvernului: Demisii, numiri şi reconfirmări în funcţii
10 Februarie

Şedinţa de astăzi a Guvernului a început cu mai multe demisii, numiri şi reconfirmări în funcţii, transmite CURENTUL.

Astfel, Tudor Ulianovschi a fost eliberat din funcţia de viceministru al Afacerilor Externe şi Integrării Europene, în legătură cu numirea sa în calitate de ambasador la Oficiul ONU de la Geneva.

Ion Stratulat, Anatol Usatîi şi Anatolie Zolotcov au fost reconfirmaţi în funcţiile de viceministru al Dezvoltării Regionale şi Construcţiilor.

La fel, Sergiu Bucătaru şi Vitalie Rapcea au fost reconfirmaţi în funcţiile de viceministru al Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor.

Andrian Delinschi şi Victor Morgoci au fost reconfirmaţi în funcţiile de viceministru al Mediului. În funcţia de Secretar de stat al Ministerului Mediului a fost numită Inga Podoroghin.

Ion Şişcanu şi Nadejda Cristea au fost eliberaţi din funcţiile de viceministru al Educaţiei. În locul acestora au fost numiţi Elena Cernei şi Vasile Marina. Viceministrul Educaţiei Cristina Boaghi a fost reconfirmată în funcţie.

Dragoş Hîncu a fost eliberat din funcţia de viceministru al Tineretului şi Sportului. Totodată, în funcţiile de viceministru al Tineretului şi Sportului au fost numiţi Florean Ivan şi Pavel Ianeţ.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților