[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ședință de Guvern – în fiecare raion. Vlad Plahotniuc a oferit detalii despre inițiativa dată
19 Iunie

Partidul Democrat din Moldova (PDM) a decis, astăzi, în cadrul ședinței săptămânale, implicarea cât mai activă a membrilor Guvernului în rezolvarea problemelor acute din fiecare raion, informează CURENTUL.

În cadrul unor declarații pentru presă, liderul PDM, Vlad Plahotniuc, a declarat că au identificat, împreună cu colegii și cu Premierul, o soluție care, cred că, va contribui considerabil la identificarea și rezolvarea problemelor acute din fiecare raion.

„În acest context, întregul Guvern, în frunte cu Premierul, de câteva ori pe lună își va desfășura activitatea în teritoriu. În zilele de vineri va fi organizat un desant al întregului Cabinet de miniștri în câte un raion, acolo colegii din executiv vor avea întâlniri cu autoritățile locale, agenții economici, cadrele didactice, medici, dar și alte categorii de cetățeni, inclusiv în sate. Vor răspunde la întrebări, vor desfășura o ședință a Guvernului strict pe problemele raionului, care-l vizitează și vor lua decizii și măsuri care să rezolve problemele raionului respectiv. Pentru cetățeni și autoritățile locale, acest vizite în teritoriu vor fi o bună ocazie să discute nemijlocit cu miniștrii, să caute împreună cu ei soluții, pentru rezolvarea problemelor pe care le au”, a conchis Plahotniuc.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților