[ X ]
[ X ]
[ X ]
Secretarul executiv al ”Gărzii Tinere”: Ne-am săturat de administrare rea, haos și corupție
23 Iunie

Mai mulți tineri au organizat astăzi o manifestare pentru susținerea candidatului la funcția de primar general al mun. Chișinău din partea Partidului Socialiștilor din R. Moldova (PSRM), Zinaida Greceanîi, transmite CURENTUL.

Tinerii au mers în coloană de la sediul central al PSRM pînă în fața Primăriei mun. Chișinău, cu mesaje printate cu îndemnul de a susține în data de 28 iunie, candidatul PSRM la șefia capitalei.

Totodată, în fața Primăriei, Victor Poleacov, secretar executiv al ”Gărzii Tinere” a declarat că, tinerii își doresc un alt primar general în mun. Chișinău.

”Ne-am săturat de administrare rea, haos și corupție. Noi vrem ca primarul de Chișinău să atragă atenția la problemele chișinăuienilor și, în special, al tinerilor. Noi, tineretul, ne exprimăm susținerea pentru candidatul PSRM la șefia capitalei, Zinaida Greceanîi. Este un primar competent, profesionist, așa o persoană vrem să vedem în fruntea Primăriei”, a precizat el.

Totodată, Poleacov a menționat că, Zinaida Greceanîi are un program clar în susținerea tinerilor.

”Are un program simplu și accesibil: montarea terenurilor de joacă pentru copii în fiecare curte  a blocurilor;  crearea terenurilor sportive în fiecare sector al mun. Chișinău; orășele-parcuri pentru copii în fiecare sector; în decurs de 4 ani să fie date în exploatare 10 mii de apartamente; în raza mun. Chișinău se vor acorda terenuri familiilor tinere pentru ca să-și construiască case; grădinițele să devină gratuite pentru familiile în care sunt doi și mai mulți copii de vîrstă preșcolară; pentru fiecare copil născut în  capitală se va acorda o compensație unică în mărimea de 2000 lei pe lîngă acelea care sunt deja alocate de către stat”, a enumerat  socialistul.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților