[ X ]
[ X ]
[ X ]
Schimbări totale la Agenţia Turismului. Cine ar mai putea să plece?!
14 August

Nicolae Platon nu va mai fi director general al Agenţiei Tursimului începînd cu data de 21 august 2015. O decizie în acest sens a fost aprobată ieri, în cadrul şedinţei Guvernului, transmite CURENTUL.

Potrivit unei alte hotărîri de Guvern, în această funcţie a fost numit, începînd cu 21 august anul curent, Iurie Carp, care pînă în prezent a deţinut funcţia de director general al Agenţiei Naţionale pentru Siguranţa Alimentelor.

Precizăm că schimbările respective au loc în contextul noului Acord de Constituire al Alianţei pentru Integrare Europeană 3. Astfel, Agenţia Turismului, care pînă la momentul semnării Acordului aparţinea PLDM, a trecut la PD, iar Agenţia Naţională pentru Siguranţa Alimentelor – de la PD la PLDM.

În acest sens, am încercat să aflăm dacă vor mai urma şi alte demisii la Agenţia Turismului.

Solicitată de reporterul nostru, Irinuţa Madan, consiliera actualului director general al Agenţiei Turismului, Nicolae Platon, a declarat că încă nu ştie ce va face mai departe.

„Încă nu sînt gata să ofer un răspuns oficial. Analizez mai multe posibilităţi la moment şi curînd voi informa despre deciziile luate”, a spus ea.

Întrebată despre directorul general adjunct, Rusu Stanislav, Irinuţa Madan a menţionat că acesta încă nu a fost demis. „Dacă pleacă sau nu… eu nu cunosc”, a adăugat consiliera lui Platon.

Conform spuselor ei, persoanele de la conducerea Agenţiei Turismului au salarii cuprinse între 5 şi 6 mii de lei, iar restul angajaţilor între 3 şi 4 mii de lei.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților