[ X ]
Scandal la Primăria Chişinău. Un deputat s-a luat la harţă cu un şef de direcţie
7 Aprilie
foto: amfostacolo.ro

Membrii Partidului Socialiştilor din Republica Moldova au organizat astăzi un nou protest în faţa sediului Primăriei municipiului Chişinău. Aceştia au manifestat împotriva construcţiilor mansardelor şi a defrişării parcurilor.

După cum relatează CURENTUL, primarul municipiul Chişinău, Dorin Chirtoacă, nu a ieşit să vorbească cu manifestanţii. Astfel, deputatul PSRM Ion Ceban a dat buzna în clădirea Primăriei unde în aceste momente se desfăşoară şedinţa săptămînală a serviciilor primăriei Chişinău.

În consecinţă, şedinţa a fost întreruptă, iar deputatul s-a luat la harţă cu şeful Direcţiei Sănătate din cadrul Primăriei Chişinău, Mihai Moldovanu.

Potrivit edilului capitalei, aceste acţiuni ale deputatului socialist reprezintă o încălcare a legii. „Dacă dînşii vin în fiecare zi de luni să protesteze, trebuie să o facă în afara clădirii, dar nu la şedinţă. Sînt şi oameni care şi-au făcut şi o meserie din asta. Au loc abuzuri care din păcate nu sînt pedepsite”, a declarat primarul Dorin Chirtoacă.

În cele din urmă, primarul Dorin Chirtoacă a propus manifestanţilor să discute cu ei după şedinţa Primăriei, iar parlamentarul din grupul socialiştilor a părăsit sala.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților