[ X ]
[ X ]
[ X ]
Roşca: RM are nevoie de o pauză geopolitică pentru a face ordine în ţară
11 Septembrie

Conducerea Partidului Popular Creştin Democrat (PPCD) susţine că partidele de la guvernare, dar şi cele din opoziţia parlamentară nu se axează pe problemele reale cu care se confruntă cetăţenii Republicii Moldova. Declaraţii în acest sens au fost făcute în cadrul unei conferinţe de presă de liderul PPCD, Victor Ciobanu, capul de listă electorală, Iurie Roşca şi doctorul german în economie, Norbert Neuhaus, transmite CURENTUL.

„Guvernarea şi-a subordonat Moldova politic şi economic. Republica Moldova are nevoie de o guvernare puternică care să dea o lovitură puternică clanurilor oligarhice”, a declarat preşedintele PPCD, Victor Ciobanu.

La rîndul său, doctorul german în economie, Norbert Neuhaus, a spus că ţara noastră nu trebuie să tindă spre vest (Uniunea Europeană) sau spre est (Federaţia Rusă).

„Trebuie să dezvoltaţi această ţară. Trebuie să vă dezvoltaţi pe Dvs., faceţi o pauză în discuţiile geopolitice”, a menţionat Norbert Neuhaus.

De aceeaşi părere este şi capul de listă al PPCD în alegerile parlamentare din această toamnă, Iurie Roşca.

„Republica Moldova are nevoie de o pauză geopolitică pentru a face ordine în ţară. Moldova are nevoie să-şi restabilească suveranitatea naţională. Interesul naţional al RM nu neapărat coincide cu interesele actorilor geopolitici”, a conchis Roşca.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților