[ X ]
[ X ]
[ X ]
Reprezentanţii mai multor partide din Moldova au făcut coadă la CEC
3 Octombrie

Reprezentanţii mai multor partide din Moldova au venit astăzi la prima oră la Comisia Electorală Centrală (CEC) pentru a depune actele necesare pentru înscrierea în campania electorală a alegerilor parlamentare din 30 noiembrie 2014, transmite CURENTUL.

Printre primii la CEC au venit reprezentanţii Partidului Democrat, Partidului Comuniştilor din Republica Moldova, Partidului Socialiştilor din Republica Moldova, Partidului Naţional Liberal.

La scurt timp după ei au venit şi reprezentanţii Partidului Comuniştilor Reformatori, Partidului Liberal, Partidului Popular din Republica Moldova, Mişcării Populare Antimafie, şi Partidului Liberal Democrat din Moldova.

La propunerea Preşedintelui CEC, Iurie Ciocan, Comisia, de comun acord cu reprezentanţii partidelor, a stabilit mai întîi ordinea de depunere a documentelor de către concurenţii electorali, după care a avut loc procedura de depunere propriu-zisă.

După depunerea actelor, reprezentanţii partidelor au făcut declaraţii despre modul în care au fost elaborate listele lor electorale şi au dat unele nume ce figurează pe primele locuri pe liste.

CEC are la dispoziţie maximum şapte zile pentru a decide asupra înregistrării sau refuzului de înregistrare în campania electorală a partidelor ce au depus astăzi actele.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților