[ X ]
[ X ]
[ X ]
Renato Usatîi: Sunt convins că ne aşteaptă un mare succes în anul 2016
30 Decembrie

Preşedintele „Partidului Nostru” (PN), Renato Usatîi, primar al municipiului Bălţi a făcut totalurile anului 2015, dar şi a spus care sunt aşteptările sale pentru anul viitor. Despre asta politicianul a vorbit în cadrul unei conferinţe de presă, transmite CURENTUL.

„Prima jumătate de an a fost tristă, nu mă puteam întoarce în ţară. Pe urmă am revenit, a fost înregistrat Partidul Nostru. Acum nu mai suntem nevoiţi să arendăm partide pentru a participa în alegeri. Avem 115 consilieri orăşeneşti, 105 săteşti. Avem primari în 12 oraşe. Sunt bucuros că suntem lideri”, a declarat Usatîi.

De asemenea, acesta a spus că Partidul Nostru este unica unica formaţiune pro-Moldova. „Cea dea treia forţă aşteptată de cetăţeni a apărut. Sunt convins că ne aşteaptă un mare succes în anul 2016. Alegerile vor fi la sfîrşitul lunii septembrie-începutul lunii octombrie 2016”, a adăugat liderul PN.

În context, Renato Usatîi a spus că, pentru anul 2016, îşi pune în faţă doar obiective reale.

„Vreau să mulţumesc cetăţenilor care au participat la protestele noastre, care au locuit în corturi. Aceste proteste continuă. 22 oameni dorm acolo non-stop. Noi vom obţine alegeri anticipate, iar Partidul Nostru va ajunge la guvernare. În caz că nu se întîmplă asta, mie îmi place oraşul Bălţi, am mult de lucru, pot rămîne şi acolo”, a conchis Renato Usatîi.

Adrian Platon

 

Inapoi la arhiva noutaților