[ X ]
[ X ]
[ X ]
Renato Usatîi: Primarii şi consilierii Partidului Nostru vor ieși la un dialog deschis cu cetățenii o dată la 3 luni
26 Mai

Președintele ”Partidului Nostru” (PN), Renato Usatîi, a prezentat candidații la funcția de consilier în Consiliul Municipal Chișinău (CMC), dar și i-a caracterizat drept o echipă profesională, transmite CURENTUL.

Renato Usatîi a declarat că, a decis să  prezinte public echipa, pentru că s-a săturat de speculațiile lansate în societate despre partidul său, precum că nu are echipă și cine să rezolve promisiunile din electorale.

”Eu tot timpul am spus că noi mai bine din oameni necunoscuți îi vom face cunoscuți, decît să fie oamenii publici care lumea îi cunosc 80%, dar au anti-rating 90%. Și tot am mai spus și repet că, un instalator nu poate conduce, de exemplu, domeniul educației sau agronomul – domeniul medicinii. Am ales o echipă puternică, demnă de asemenea funcții în stat, o echipă profesională și patriotă”, a precizat el.

În același context, Usatîi a dezvăluit și cîteva dintre planurile pe care le are echipa, atunci cînd vor ajunge în Primărie.

”O dată în 3 luni și asta se referă nu doar la CMC, se referă la toate orașele din RM, primarul care a cîștigat din partea PN și consilierii vor ieși la un dialog deschis cu cetățenii pentru un raport ce s-a făcut în aceste 3 luni, dar și ce se propune în următoarele luni. La același eveniment, cîteva ore vor fi rezervate pentru întrebări și răspunsuri atît pentru primar, cît și consilieri, astfel, Primăria va fi mai transparentă. Și încă ceva, atît în Chișinău, cît și în alte orașe, Primăria nu o vom transforma în PN, dar toți specialiștii, care vor demonstra capacitățile și dorința de muncă, vor putea munci”, a subliniat Usatîi.

La rîndul său, candidatul PN la funcția de Primar General al mun. Chișinău, Ilian Cașu, și-a caracterizat echipa drept oameni integri. ”Simt un profund sentiment de mîndrie pentru oamenii care stau în spatele meu, Vă asigur că sînt oamenii integri și sînt gata să servească interesului public”, a conchis Cașu.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților