[ X ]
[ X ]
[ X ]
Renato Usatîi, la Moscova: Se încearcă distrugerea candidatului PN
23 Octombrie

Președintele Partidului Nostru (PN) Renato Usatîi susține că emiterea unui mandat de arest pe numele său nu este altceva decît o tentativă de a-l distruge pe candidatul formațiunii la funcția de Președinte, Dumitru Ciubașenco. Declarații în acest sens au fost făcute în cadrul întîlnirii cu cetățenii moldoveni de la Moscova, informează CURENTUL.

Renato Usatîi a menționat că se repetă istoria din anul 2014, cînd Partidul „Patria” a fost eliminat din cursă cu cîte zile înainte de alegeri.

„Au luat un avocat de stat, nici nu au invitat avocatul meu, și au decis să obțină mandat de arest. Au început să vorbează de spălarea banilor, de Universalbank, de offshore. Să știți că nu am nu am avut și nu voi avea vreun offshore. Ei încearcă să îl distrugă pe domnul Ciubașenco înainte de alegeri”, a declarat Ranato Usatîi.

În context, el a îndemnat cetățenii moldoveni să facă alegerea corectă la 30 octombrie și să voteze pentru Renato Usatîi și Dumitru Ciubașenco.

Usatîi a mai spus că deja nici nu va mai fi o surpriză dacă PN va fi din nou eliminat din alegeri de către regimul de guvernare.

Cristina Gurez

Inapoi la arhiva noutaților