[ X ]
[ X ]
[ X ]
Renato Usatîi: În mai multe orașe am înregistrat rezultate foarte bune
15 Iunie

Președintele ”Partidului Nostru” (PN), Renato Usatîi susține că s-a gîndit mult ce strategie să aleagă pentru alegerile locale generale, astfel încît să anunțe întîi șah, apoi mat. Declarația a fost făcută astăzi, în cadrul unei conferințe de presă privind rezultatele alegerilor locale din 14 iunie 2015, transmite CURENTUL.

Renato Usatîi a declarat că PN a înregistrat rezultate foarte bune în mai multe centre raionale și orașe din R. Moldova.

”Am analizat astăzi ce au declarat liderii tuturor partidelor politice. Nu știu despre ce succes vorbesc ei. Cînd eram în Federația Rusă mă gîndeam ce strategie să aleg ca să declar întîi șah și apoi mat. Așa cum toți se pregăteau de alegeri, eu am înțeles că trebuie să pun accent pe orașe. Consider că lovitura a fost bună pentru că noi în mai multe orașe am înregistrat rezultate foarte bune, iar un sat fără un oraș nu are putere, se usucă. Nu este rău pentru noi că acum am cîștigat doar la Bălți și la Rîșcani. Pentru mine este important să facem o analiză după turul II, pentru că avem foarte mulți concurenți”, a precizat el.

Totodată, Usatîi a precizat că PN stă foarte bine și la capitolul consilieri, de aceea va începe tratative pentru a forma majorități în raioane.

”La nivel de consilii cred că vom face majoritate cu Partidul Socialiștilor din R. Moldova. Deja am discutat cîte ceva. Poate și cîțiva din PCRM ni se vor alătura pentru că s-au adresat deja la noi. Ne vom gîndi, vom analiza și vom vedea”, a subliniat Usatîi.

În aceiași ordine de idei, liderul PN a mulțumit tuturor pentru votul acordat. ”Încrederea nu e ușor să o cîștigi, dar cel mai important e să poți să o menții”, a mai spus Usatîi.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților