[ X ]
[ X ]
[ X ]
Renato Usatîi: Alegătorul va decide cine și în ce tur va cîștiga
9 August

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a comentat discuțiile izbucnite între rivalii politici, cu privire la perspectivele anumitor potențiali candidați la alegerile prezidențiale din Moldova, transmite CURENTUL.

Renato Usatîi a scris pe o rețea de socializare că, „este amuzant să urmărești cum potențialii candidați în alegerile prezidențiale „împart pielea ursului care nu a fost ucis”, analizînd profund, cine va trece și cine nu în turul II”.

Usatîi a menționat că, Partidul Nostru nu are de gînd „să danseze pe muzica altora” și să presteze „servicii electorale pentru cei care se simt amețiți la gîndul despre Condrița”.

„Noi, fără recomandările unor „binevoitori” din exterior, vom decide ce să facem. Prin urmare, sfătuim colegii să nu facă tam-tam și să nu alerge înaintea trenului, dar să aștepte începerea campaniei electorale, iar alegătorul va decide cine și în ce tur va cîștiga”, a precizat politicianul.

În același context, Renato Usatîi a menționat că, poziția PN este una clară și fermă. „Rezultatele alegerilor prezidențiale, susținute de protestele anti-oligarhice, ar trebui să fie alegerile parlamentare anticipate, datorită cărora RM va fi eliberată de sistemul oligarhic. Aceasta și va fi acea victorie reală totală, pe care o așteaptă cetățenii”, a conchis Usatîi.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților