[ X ]
[ X ]
[ X ]
Renato Usatîi a avut două întîlniri cu Vlad Plahotniuc. Iată ce au discutat!
22 Iulie

Renato Usatîi, liderul „Partidului Nostru”, Primar general al municipiului Bălţi, spune că s-a văzut cu Vlad Plahotniuc, prim-vicepreşedintele Partidului Democrat din Moldova, coordonatorul Coaliţiei de guvernare, pe data de 6 şi 10 iunie, transmite CURENTUL.

„El mă șantajează mediatic și am decis să merg la dînsul”, susţine Renato Usatîi. Politicianul pretinde că i-ar fi spus lui Vlad Plahotniuc să lase în pace primarii din „Partidul Nostru”, iar acesta a încercat să-i facă două propuneri.

„N-o să mai fiu atacat, dar trebuie să părăsesc Republica Moldova pentru septembrie, octombrie și noiembrie pentru că el pregătește o tentativă. Mi-a propus 1, 5 mil. de dolari pentru această „deplasare”. Apoi a venit cu a doua propunere. A zis că o să se gîndească la o cifră mai mare ca să plec în general din politică și să zic că din cauza sănătății”, a declarat Renato Usatîi.

Liderul PN a declarat că el nu doar că nu are de gînd să dea curs acestor propuneri, ci îi cere lui Vlad Plahotniuc să lase în pace Republica Moldova.

Vlad Plahotniuc nu a comentat deocamdată aceste declaraţii.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților